Dronningen af sælsom: Laura Makabresku

Dronningen af sælsom: Laura Makabresku

Der er en scene i tv-serien “Hannibal” hvor en mand er så besat af maleriet “The Great Red Dragon and the Woman Clothed With the Sun” at han spiser det for at blive til Dragen, den ultimative morder. Det er både mærkeligt og sært tiltrækkende at se hvordan han flænser maleriet fra hinanden med tænderne og derefter tygger det grådigt i sig.  For kan man det? Forvandle sig pr. stedfortræder.

Jeg bruger fotos når jeg skriver og spiser dem som regel ikke. Men når jeg ser Laura Makabreskus billeder får jeg lyst til det. Jeg ved ikke meget andet om hende end at hun er polak, fantastisk og kommer til at sidde på min skulder det næste lange stykke tid. Hun bruger ofte ravnefugle som motiv, og det har givet mig en ide.

Mere sulten?

https://www.pinterest.dk/rannvasaltoft/laura-makabresku/

http://lauramakabresku.com/

 

Mætte hilsener fra Verdens Ende

/Lene Rannva

 

Photo: Laura Makabresku (no copyright infringement intended)

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *