Bogforum 2016 – Kom og sid i Torturstolen og vind bogpræmier

Bogforum 2016 – Kom og sid i Torturstolen og vind bogpræmier

Alle events starter med en eller flere mennesker der sidder i et rum og får en god ide. Bogforum kunne være startet nogenlunde sådan her: “Hey, lad os lave et gigantisk setup, hvor vi lokker alle de introverte til med fantastiske bøger, genner dem sammen med et par tusind andre mennesker, smækker dørene og ser hvor længe der går før de krakelerer! Yes, mand. Lige så let som at smøre et pindsvin ind i honning og bare vente på at bjørnen kommer. ”

Derfor synes jeg det er så passende at man på forlagets stand C3-046 kan blive fotograferet i torturstolen. I’m not kidding. Vi HAR en torturstol på vores stand takket være Steen Langstrup.

Det er mit første Bogforum som forfatter. Jeg håber jeg overlever”den store brune bjørn”. Og at stå med min første bog i hånden. Sammen med Dorte Hummelshøj Jakobsen, Mette Sejrbo, Steen Langstrup og Gittemie Eriksen.

Kom ind og hils på os! Vi har gys, krimi, horror, dark Scandinavian fantasy og MÆNGDERABAT.

Og ligger der en dånet dame bag disken så bare rusk i mig!

 

/Lene Rannva

 

PS Lige nu glæder jeg mig allermest (fordi det er trygt) til at finde den bogserie som billedet stammer fra: Three Rivers Deep, om en pige der har to sjæle. Den kunne nemlig godt være kandidat til en boganmeldelse.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *